onsdag 8 september 2010

Helar Gud idag?

Var det bara när Jesus levde på jorden eller under gamla testamentets tid som Gud gjorde under? Kan det ske idag? Varför hör man i så fall aldrig talas om mirakler?

Gud är densamma i dag som när Jesus vandrade på jorden. Han sover aldrig utan är en hjälpande och helande Gud. Grekiskans ord för ”jag räddar” betyder nämligen också ”jag helar”. Gud bryr sig inte bara om vår andliga människa, utan han bryr sig om hela människan. Gud kan hela idag och han gör det också.

(Jes 46:4) Ännu när ni blir gamla är jag densamme, ännu när ni grånat skall jag bära på er. Jag har skapat er, jag skall lyfta, bära och rädda er.

Delia Knox blev förlamad i sina ben efter en bilolycka juldagen 1987. Hon är pastor tillsammans med sin man Levy Knox i en församling i Mobile Alabama och är en populär sångare. Under en förbön börjar hon känna sina ben igen och hon reser sig från sin rullstol och börjar gå!

Här kan du se det underbara klippet när hon ställer sig upp för första gången på 22 år! Vilken glädje! Äran till Gud!(Mark 16:15) Han sade till dem: "Gå ut överallt i världen och förkunna evangeliet för hela skapelsen… Dessa tecken skall följa dem som tror… de skall lägga sina händer på sjuka och göra dem friska."

Göran

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Gud kan vad vi själv kan inte göra igen idag.Med tron till Jesus vi kan se under och tecken genom oss med och han vill använde dej och mej til hans ära och tacksegelse.Låt oss gå ut och vara tillsignelse till våran städer och folk och se hur Gud vill göra i Sverige mycket stora saker i den Heliga Andens kraft ,tack ,var välsignat,keijo södertälje